Tel: 031 432.43.00 ; 0744.63.05.78
HOME  •  BILETE AVION  •  INFO  •  DESPRE NOI  •  CONTACT  


CONTACTEAZA-NE!Seniori si Nonseniori,Social
PELERINAJE
3 Anoptimpuri
Paste 2021
Circuite cu Autocarul
Circuite cu Avionul
Dubai
Egipt
Turcia-Vara 2021
Bulgaria-Vara 2021
Grecia-Vara 2021
Exotice: Dominicana, Mexic
Istanbul-Turism,Shopping
Sejur cu Ghid
Romania litoral-munte-Delta
Romania Balneo
Croaziere
Asigurari-Broker
Transport


LINK-URI UTILE

Politia de frontiera

Curs BNR ZILNIC

Protectia Consumatorului


INFOBROSURA

Doriti sa primiti informatii despre ofertele noastre pe e-mail?

E-mail:

Olanda si Belgia-738 Euro-Circuit 7 Zile

Cod: 39N4 | 1 c

738 Euro/pers/sejur(Taxe Incluse)
Data plecare: 13.05; 24.06; 29.07.2021
Punct plecare: Bucuresti Otopeni
Tara: Olanda
Durata: 7 zile
Transport: Avion
Masa: Mic dejun
Cazare: Da
Data introducere: 1 c

Descarca oferta in varianta pentru tiparit / 4 Kb


Cele mai frumoase orașe din Olanda și Belgia

În această călătorie avem ocazia să descoperim:
Amsterdam – Haga – Delft – Rotterdam - Kinderdijk – Gouda – Anvers Bruges – Gent – Bruxelles
Informatii precontractuale :
De la 339 € + 399 euro (bilet de avion, transferuri și transport autocar)
7 zile - Avion
DATE DE PLECARE 2021: 13.05; 24.06; 29.07
PREŢUL INCLUDE
• Bilet de avion București - Amsterdam și Bruxelles - București • transport cu autocar/minibus clasificat, excepție zilele 2, 3 și 4 (contra cost cu transportul public);
• 6 cazări la hotel de 2-3*
• 6 mic dejun;
• Excursie Haga, Delft, Rotterdam;
• Însoţitor din partea agenţiei dupa întâlnirea cu acesta în Amsterdam până în seara zilei a 5-a; în rest asistență turistică.
BONUSURI
• NOU! Pachet full included PELLERIN: 10 % Discount la achitarea din ţară a excursiilor opţionale 2+3 (de mai jos) pentru posesorii de Pellerin Club Card
• 5 % Discount la achitarea din ţară a excursiilor opţionale 2+3 (de mai jos)
OPȚIONALE
1. Volendam, Zaanse Schans, Haarlem - 25 €/pers
2. Excursie Gouda -15 €/pers
3. Croaziera Amsterdam - 15 €/pers.
Pellerin:
Program
 Ziua 1.
București - Amsterdam
Călătoria noastră începe pe Aeroportul Henri Coandă, unde, după formalitățile vamale zburam catre Amsterdam. După aterizare, ne imbarcam in autocarul de transfer si ne îndreptăm spre hotelul nostru din Amsterdam pentru cazare.
Program liber.
In cursul serii, intalnire cu ghidul si grupul sosit din tara cu autocarul.
“Sedinta Tehnica”! … discutam programul pentru urmatoarele zile.
 Ziua 2.
Volendam - Zaanse Schans - Haarlem
Timp liber in Amsterdam, sau excursie optionala la Volendam, batranul sat de pescari, care, cu arhitectura sa tipică și bărcile pescarilor din port pare un decor de film.
Următoarea oprire o facem la Zaanse Schans, un sătuc olandez de poveste și un muzeu viu, în care putem vedea cum se face brânza tradițională și unde locuitorii încă se încalță cu saboți de lemn, iar morile de vânt funcționează nestingherite.
Calatoria noastra continua spre Haarlem, un oras istoric unde principalele atracții turistice sunt Muzeul Teylers, cel mai vechi muzeu din Olanda, și Casa Corrie ten Boom.
Povestea acestei case este fascinantă: Corrie ten Boom a fost o ceasornicăreasă creștină care, cu sprijinul familiei sale, a ajutat un număr impresionant de evrei să scape de Holocaust.
Mai târziu ea a povestit totul într-o carte, intitulată ”Refugiul”.
Seara ne îndreptăm spre Amsterdam, unde rămânem peste noapte.
 Ziua 3.
Amsterdam – Haga – Delft – Rotterdam – Kinderdijk
Program liber sau excursie Haga – Delft – Rotterdam.
De la Amsterdam ne îndreptăm spre Haga, capitala administrativă a Olandei și sediul Curții Internaționale de Justitie.
Haga este un oraș viu, cu arhitectură tipic olandeză, cu monumente vechi de sute de ani și din cale afară de șarmant datorită lacului Hofvijver, aflat chiar în centrul orașului.
In centrul istoric al orasului se afla Parlamentul.
Următorul popas îl facem în celebrul Delft, unde în Catedrala - Nieuwe Kerk se află mormintele celor din Casa de Orania, Regi ai Ţărilor de Jos.
Oraşul este recunoscut ca fiind locul de origine al porțelanului alb-albastru pictat de mână, emblematic pentru Olanda.
Mergem mai departe și ne oprim la Rotterdam, cel mai mare și mai important port din Europa.
Incepem turul pietonal in centrul vechi admirand Catedrala - Grote Sint Laurenskerk si apoi privirile ne sunt atrase de casele cub, proiecte rezidentiale indraznete.
Pentru a avea insa o panoramă excelentă asupra orașului și a portului se recomandă o vizită la Turnul Euromast, înalt de 100 de metri.
Ne continuăm ziua cu o vizită la Kinderdijk, o destinație idilică din apropierea Rotterdamului, unde în 1740 s-au construit 19 mori de vânt, păstrate în stare perfectă și constituind în prezent cel mai mare grup de mori vechi olandeze și una dintre cele mai cunoscute atracții turistice din Olanda.
Seara ne îndreptăm spre Amsterdam, unde rămânem peste noapte.
 Ziua 4.
Amsterdam
Începem ziua cu un tur al Amsterdamului.
Obiectivele turistice sunt numeroase: Piața Dam, din centrul orașului, Rijksmuseum cu celebrul tablou, ”Rondul de noapte” a lui Rembdrandt, Munttoren - Turnul banilor, Muzeul Van Gogh…
Nu este o exagerare să spui că în capitala Olandei dai peste o capodoperă la fiecare pas! Dar dincolo de muzee și obiective turistice, Amsterdamul ascunde magazine originale, unde designerii locali își vând creațiile - fie ele haine, bijuterii sau obiecte de design interior, restaurante cu mâncare de pe toate continentele, parcuri verzi unde localnicii ies la picnic în prima zi fără ploaie.
Timp liber la dispozitie in Amsterdam. Optional, va propunem o minicroaziera pe canale, cel mai bun mod de a gusta farmecul orasului.
Bucură-te la maximum de toate acestea, Amsterdamul este unic! Seara cazare la acelasi hotel din Amsterdam.
 Ziua 5.
Gouda – Anvers – Bruges – Gent – Bruxelles
Ne începem periplul de astăzi cu o vizită (optionala) in Gouda, o localitate medievală celebră datorită sortimentului de brânză care îi poartă numele.
Interesant este că brânza Gouda nu se numește așa pentru că ar fi produsă neapărat în această regiune, ci pentru că, timp de secole, a fost comercializată în piața de brânză din centrul orașului Gouda.
Ne continuam calatoria noastra spre Belgia. Următorul popas îl facem la Anvers, al doilea oraș al Belgiei, cunoscut drept orașul modei și al diamantelor. Cu o multitudine de obiective turistice, cum ar fi Casa memorială Rubens, Catedrala Maicii Domnului, Muzeul de Artă Modernă sau Cartierul diamantelor, Anvers păstrează neștirbit farmecul orașelor flamande, cu o istorie îndelungată. De la Anvers ne îndreptăm spre Bruges, un oraș-bijuterie, de care te vei îndrăgosti iremediabil.
Considerat unul dintre cele mai bine păstrate orașe medievale din Europa, Bruges te întâmpină cu căsuțele sale din cărămidă, ale căror ferestre dau înspre canalele sale splendide, populate de rațe și lebede, cu un centru în care la fiecare pas vezi un monument gotic, cu străduțele pline de ciocolaterii care îți fac cu ochiul și cu magazine de unde poți cumpăra dantelă tradițională.
După ce ne despărțim de Bruges ne îndreptăm spre Gent, cel mai bine păstrat secret al Belgiei, un orășel flamand cunoscut pentru trei monumente emblematice: Biserica Sfântul Nicolae, Turnul cu Ceas Belfort și Catedrala Sfântul Bavo.
De la Gent ne îndreptăm spre Bruxelles, capitala Belgiei, unde rămânem peste noapte.
Moment de răgaz (timp liber):
Să te plimbi prin magazinele de dantelă din Bruges este o adevărată plăcere! Poți alege suveniruri splendide pentru cei de acasă, ieșite din mâinile dantelăreselor care stăpânesc la perfecție acest meșteșug care datează din secolul XVI.
De la broșe, fețe de masă sau gulere până la rochii de mireasă și perdele.
Nu este de ocolit nici Muzeul Ciocolatei.
Daca nu sunteti hotarati ce sortiment va place, incercati mostrele care va sunt oferite spre degustare in multe din ciocolateriile aflate peste tot in oras. Delicios!
Seara cazare in Bruxelles.
 Ziua 6.
Bruxelles
Celebru de când a devenit sediul unora dintre cele mai importante instituții europene, Bruxelles-ul este un oraș cosmopolit, cu cartiere liniștite și verzi, dar cu un centru viu, populat deopotrivă de localnici și turiști.
Farmecul străzilor vechi din centrul istoric este completat de magazine șic, de restaurante și ciocolaterii fine, dar și de librării cu rafturi pline de benzi desenate - o mândrie locală.
Descoperă Atomiumul, Bursa, Grand Place, Catedrala Saint Michel, Palatul Regal și bineînțeles, celebra statuie a lui Manneken Pis, înconjurată la orice oră de grupuri de turiști care o admiră și o fotografiază.
Poți străbate centrul orașului pe jos, pentru că Bruxelles-ul presupune opriri dese, fie ele în fața superbelor clădiri art-nouveau, ale veselelor , picturi murale din centru sau pur și simplu pentru a gusta din tradiționalii cartofi prăjiți care se vând în orice zonă populară a orașului.
Și pentru că nicio călătorie nu este completă fără shopping, fă o escală și în Galeriile Saint Hubert, stilate și fermecătoare.
Moment de răgaz (timp liber):
Nu părăsi Bruxelles-ul fără să guști una dintre celebrele beri trapiste, produse în Belgia în mănăstiri sau abații vechi de secole.
Așază-te la unul dintre zecile de bistrouri sau restaurante de lângă Grand Place și delectează-te cu cea mai bună bere din lume!
Cazare la acelasi hotel din Bruxelles.
 Ziua 7.
Bruxelles – Bucuresti
Plecăm spre aeroportul din Bruxelles și zburăm înapoi spre România, cu amintiri frumoase din vacanta.
A ///// B ///// C ///// D
A=PELLERIN PLUS
B=BEST DEAL Reducere 100 €
C=PROMO Reducere 60 €
D=STANDARD + Reducere 40 €
A= 439 € + 399 € (bilet de avion, transferuri și transport autocar /minibus)
B= 339 € + 399 € (bilet de avion, transferuri și transport autocar /minibus)
C= 379 € + 399 € (bilet de avion, transferuri și transport autocar /minibus)
D=399 € + 399 € (bilet de avion, transferuri și transport autocar /minibus)
PRET DE PERSOANA IN CAMERA DUBLA
A
 Ofertă valabilă pentru primele locuri în autocar;
 GRATUIT -PELLERIN CLUB CARD.
 GRATUIT -Volendam, Zaanse Schans, Haarlem
 Tarif disponibil şi în varianta de transport individual (include serviciile de cazare şi asistenţă turistică locală);
 ATENŢIE! LOCURI LIMITATE!
B
 Ofertă valabilă pentru ultimele locuri în autocar;
 Nu se acceptă modificări sau anulări.
 Nu se cumulează cu alte reduceri;
 ATENŢIE! LOCURI LIMITATE!
C
 Tarif disponibil şi în varianta de transport individual (include serviciile de cazare şi asistenţă turistică locală);
 Nu se cumulează cu alte reduceri;
 ATENŢIE! LOCURI LIMITATE!
D
 Oferta este valabilă până la 31.01.2021.
 Tarif disponibil şi în varianta de transport individual (include serviciile de cazare şi asistenţă turistică locală);
 Nu se cumulează cu alte reduceri;
SUPLIMENTE & REDUCERI
• Supliment de single 245 € ;
• Reducere copil 6-12 ani - 25 €, pentru cazare în cameră dublă cu 2 adulți
CLUB CARD PELLERIN
Știi că te numești Pellerin atunci când toate semnele sunt de partea ta: iți place să călătorești în jurul lumii, să aduni amintiri de neuitat, astepți cu nerăbdare să vizitezi locuri inedite și te hrănești cu aventura specifică fiecărui loc nou pe care îl descoperi.
Iar dacă am aflat ca ești un călător veritabil, atunci înseamnă că meriți cu desăvârșire să faci parte din clubul Pellerin, concept creat special pentru tine.
Întotdeauna Pellerin-ul se va întoarce din călătoriile sale mai bogat.
Cum poți deveni membru?
Pellerin Club Card este un card nominal care se achiziționează contra cost (25 euro) și vine în întâmpinarea ta cu o multitudine de avantaje si facilitati acordate pentru circuitele cumparate, dar și beneficii oferite de partenerii noștri, în țară.
INFORMAŢII PARTE DIN CONTRACT:
Derulare program:
• Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru ţările tranzitate.
• Hotelurile folosite in programele de circuite culturale sunt hoteluri standard. In fiecare program sunt nominalizate unitatile de cazare utilizate in sezonul precedent. Lista cu hotelurile confirmate pentru o anumita data de plecare din sezonul curent, va fi nominalizata cu 14 zile inainte de plecare. Orice modificare aparuta ulterior va fi notificata in timp util.
Hoteluri contractate în sezonul 2020:
 Amsterdam- HOTEL LEVELL 3*
 BRUXELLES - Hotel ibis Brussels Airport 3*
*Ȋn sezonul actual, se va opta pentru aceleaşi hoteluri sau unele similare.
• Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
• Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.);
în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
• Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
Preturile afisate in program sunt informative.
Modificari şi anulări:
• Preţul este calculat pentru un grup minim de 35 de persoane.
• Pentru grupuri de peste 35 de persoane se vor folosi autocare clasificate.
• Pentru grupuri mai mici de 35 de persoane se vor folosi minibusuri adapatate ȋn funcţie de numărul final de participanţi.
• Pentru neȋntrunirea numărului minim de participanţi, agenţia oferă celor ȋnscrişi, ȋn caz de anulare, variante pentru mutarea pe o altă dată de plecare a aceluiaşi program sau pe un alt program disponibil ȋn portofoliul său, cu o dată de plecare apropiată. Această informare referitoare la ȋntrunirea / neȋntrunirea grupului, va fi comunicată cu cel putin 21 de zile inainte de data călătoriei efective.
• Ȋn cazul reprogramării pe un alt program sau altă dată de plecare, agenţia garantează rezervările pe noua variantă pentru un interval de 72 de ore. După acest termen, locurile vor fi eliberate automat de către sistem. Recomandăm confirmarea ȋn scris pentru această modificare, ȋn termenul menţionat.
• Ȋn caz de reprogramare, alocarea numerelor de ordine ȋn autovehicul se va face ȋn funcţie de disponibilitatea pe noul program / data de plecare.
GHIZI ŞI PROGRAME OPTIONALE: • Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
• Obiectivele din tururile panoramice cu autocarul se vizitează doar pe exterior.
• Agenţia recomandă achitarea excursiilor opţionale din ţară pentru a beneficia de Discount. Ȋn cazul disponibilităţii, unele excursii opţionale se pot achita şi ȋn timpul derulării programului, ghidul fiind obligat să elibereze chitanţa.
• Pentru sumele colectate de catre ghid, in numele turistului, pentru achitarea diferitelor biletele de intrare la obiective / bilete de vaporas / feribot, clientul va primi tichetele locale.
DOCUMENTE DE CALATORIE:
• Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării.
Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
• Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
• Pentru călătorie sunt necesare paşaportul / cartea de identitate valabile 6 luni de la data întoarcerii în ţară.
* Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii.

Contacteaza agentia

*Nume:
*Telefon:
E-mail:
*Mesaj:

Sau suna la: 031 432.43.00 ; 0744.63.05.78CATALINA TRAVEL, Bucuresti, Calea Calarasi(la intersectie cu str.Delea Veche,in bloc cu banca:BRD) Nr.175,Bloc 44, Sc 1,Ap 1,Parter,Sector 3,interfon 01. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea in tarife si alte detalii din site,doar informatiile primite in agentie. Intotdeauna informatiile din agentie au prioritate., Tel:031 432.43.00 ; 0744.63.05.78, Fax:, E-mail:;catalinatravel2@yahoo.com;office@catalinatravel.ro.

Copyright © 2009. CATALINA TRAVELTermeni si conditii

Vizitatori: 539067 din care azi:


GDPR si politica de protectie a datelor personale