Tel: 031 432.43.00 ; 0744.63.05.78
HOME  •  BILETE AVION  •  INFO  •  DESPRE NOI  •  CONTACT  


CONTACTEAZA UN OPERATORSeniori si Nonseniori,Social
PELERINAJE
Paste ; 1 Mai 2019
Primavara 2019
Vara 2019
Turcia-Vara 2019
Grecia-Vara 2019
Bulgaria-Vara 2019
Exotice: Dominicana, Mexic
Circuite cu Avionul-Reduceri
Circuite cu Autocarul-Reduceri
Istanbul-Turism,Shopping
Sejur cu Ghid
Romania litoral-munte-Delta
Romania Balneo
Dubai
Croaziere
Disneyland Paris
Asigurari-Broker
Transport


LINK-URI UTILE

Politia de frontiera
Curs BNR
Protectia Consumatorului


INFOBROSURA

Doriti sa primiti informatii despre ofertele noastre pe e-mail?

E-mail:

Israel,Petra,Amman,Aqaba-664 Euro-8 Zile

Cod: 7OAB | 1 c

664 Euro/pers/sejur
Data plecare: 21.03; 28.03; 04.04; 11.04; 18.04; 02.05; 09.05; 16.05; 23.05.2018
Punct plecare: Bucuresti Otopeni
Tara: Israel
Durata: 8 zile
Transport: Avion
Masa: Demipensiune
Cazare: Da
Data introducere: 1 c

Descarca oferta in varianta pentru tiparit / 4 Kb


Israel – Petra – Amman - Aqaba Zorii Creştinătăţii

Petra – Amman – Muntele Tabor – Cana Galileii -Capernaum - Nazareth – Haifa – Ein Karem - Bethleem – Ierusalim, Muntele Măslinilor, Via Dolorosa -Valea Iordanului- Madaba – Muntele Nebo - Aqaba – Wadi Rum
“Opriti-vă de la căile voastre! Priviți și întrebați de căile celor de demult, de calea cea buna și mergeți pe dânsa și veți afla odihnă sufletelor voastre.” Ieremia 6,16
Călătorii pentru suflet
Alegând programele ”Călătorii pentru suflet” participați la proiectele desfășurate de Fundația Hope.
Toate profiturile generate de aceste programe vor fi donate pentru actvități de redare a speranței copiilor nevoiași, scopul principal fiind acela de a le oferi acestora șansa la o viață normală.
469 € (cazare + transport)
+195 € (taxe de aeroport + intrări la obiective)
DATE DE PLECARE 2019
14.03; 21.03; 28.03; 04.04; 11.04; 18.04; 02.05; 09.05; 16.05; 23.05.2018
TARIFUL INCLUDE
• Transport avion Bucuresti – Aqaba – Bucuresti,
• Taxe de aeroport,
• Transport cu autocar cu aer condiţionat, conform programului,
• 7 nopţi cazare la hoteluri de 4* și 3* conform clasificării din tarile trazitate;
• Demipensiune (2 mese pe zi - conform programului)
• Taxe de intrare la obiectivele din program
• Însoţitor din partea agentiei (preot, absolvent teologie sau ghid) și ghid local vorbitor de limba română.
BONUSURI
Pachet asigurări inclus: asigurare medicală, asigurare storno, asigurare de bagaj, pentru posesorii cardului PELLERIN CLUB.
REDUCERI & SUPLIMENTE
Supliment de single 195 €
Supliment 30 euro/persoana pentru plecarile din 14.03; 21.03; 28.03; 04.04; 11.04; 18.04; 02.05; 09.05; 16.05; 23.05.2019
Pellerin:
Știi că te numești Pellerin atunci când toate semnele sunt de partea ta: îți place să călătorești în jurul lumii, să aduni amintiri de neuitat, aștepți cu nerăbdare să vizitezi locuri inedite și te hrănești cu aventura specifică fiecărui loc nou pe care îl descoperi.
Iar dacă am aflat că ești un călător veritabil, atunci înseamnă că meriți cu desăvârșire să faci parte din clubul Pellerin, concept creat special pentru tine.
Întotdeauna Pellerin-ul se va întoarce din călătoriile sale mai bogat.
Pellerin Club Card este un card nominal care se achiziționează contra cost (25 euro) și vine în întâmpinarea ta cu o multitudine de avantaje, încă de la început: de la asigurari gratuite (medicală/ storno sau bagaje), la reduceri acordate la circuitele cumpărate, dar și beneficii oferite de partenerii nostri, în țară.
TARIFUL NU INCLUDE
• Taxiul pe Muntele Tabor (10 Euro/pers, se achită în Israel)
• Bacsisurile pentru soferi si ghizi locali aprox. 20 €/ persoana (se achita ghidului insotitor).
• Taxe de rezervare și de viză pentru Iordania - 45 Euro/pers. (se achită la înscriere)
• Alte taxe şi cheltuieli personale;
• Alte mese decat cele mentionate in program;
• Bauturile la mese;
• Asigurarea medicala si asigurarea storno;
• Alte obiective turistice decat cele mentionate
BINE DE STIUT
• Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice.
Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării.
Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea pelerinajului.
• Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat;
adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
• Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
• Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor.
• Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru Israel si Iordania.
• Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
• Tariful pentru opţionale este orientativ, acesta fiind valabil la data publicării programului.
• Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.);
în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
• Aşezarea în autocar se face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor.
• Pentru călătorie este necesar paşaportul valabil 6 luni de la data întoarcerii în ţară.
Grup minim 35 pers.
Program
 Ziua 1.
Bucureşti – Aqaba
Prezentare în Aeroportul Internaţional Otopeni pentru zborul spre Aqaba. După aterizare îmbarcare în autocarul de transfer şi deplasare hotelul nostru din Aqaba. Cazare şi cină .
 Ziua 2.
Aqaba – Petra - Amman
Dimineața, devreme ne îmbarcăm pe ferry pentru a traversa Marea Moartă în Iordania la Aqaba. Pe malul celălalt ne așteaptă alte comori care amintesc de vremuri biblice. De aici plecăm spre Petra, superba capitală a regatului Nabateenilor, a carui populaţie a dispărut misterios.
Ajungem la Centrul Turistic de unde o vom lua la pas.
Vedem Mormântul Obelisc, apoi străbatem îngustul canion Siq pentru a ajunge la cel mai impresionant monument din zonă, Tezaurul. Se numește așa datorită confuziei beduinilor, care credeau că este un loc în care sunt ascunse comori.
În realitate este mormântul misteriosului Rege Aretas al III-lea.
Parcurgem la pas drumul de aproximativ 1 km care şerpuieşte prin canionul îngust la capătul căruia ni se dezvăluie templul Al-Khazneh cu fațada sa scultptată acum 2.000 de ani în stânca trandafirie, considerat una dintre cele șapte noi minuni ale lumii. Admirăm amfiteatrul roman, Templul Leului, mormintele regale și, pentru fotografii de neuitat, putem urca pe uriașul monument al Mănăstirii, care oferă, după spusele localnicilor, cea mai bună panoramă din zonă.
În 1985, Petra a fost inclus pe lista monumentelor universale UNESCO si a fost descris drept „una dintre cele mai prețioase moșteniri culturale ale omenirii”.
(Recomandăm să porți încăltăminte comodă pentru mers pe jos aprox. 4 km). După vizita în misteriosul oraș Petra, spre seară ajungem în Amman.
Pornim într-un scurt periplu local în Amman, cu un tur panoramic al orașului, trecem pe lângă Citadelă, vedem teatrul antic roman.
Seara cazare şi cină în Amman.
 Ziua 3.
Amman – Muntele Tabor – Cana Galileii - Capernaum
Mic dejun. Deplasare spre graniță și vom trece în Israel prin punctul de frontieră Ben She"an (Decapolis). Vom merge către Muntele Tabor, locul unde a avut loc Schimbrea la Faţă a Mântuitorului; în biserica greco-ortodoxă se află icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului.
Ne continuăm programul cu o vizită la Cana din Galilea, locul unde a avut loc prima minune a lui Iisus, minunea prefacerii apei în vin, apoi cu orasul Nazareth, situat în partea nordică a Israelului, descris ca fiind locul copilăriei lui Iisus Hristos. Aici vom vizita Biserica Ortodoxă Sf. Gavriil, ridicată deasupra izvorului considerat a fi cel al Fecioarei Maria si aflat în apropierea casei acesteia din Nazareth, biserica pictată de frații Morosanu în 1977, apoi vom merge către Biserica Catolică Buna-Vestire, în incinta căreia se află grota în care Fecioara Maria a fost înstiințată de către Arhanghelul Gavriil ca Îl va naște pe Iisus.
Ne îndreptăm către Muntele Fericirilor unde vom vizita biserica ce fost construită pe locul unde Mântuitorul Iisus Hristos a ținut predica despre fericiri. Muntele se înaltă la 175 m deasupra nivelului Mării Galileii, dar totodată este la 35m. sub nivelul Mării Mediterane.
Vom merge către Capernaum, oraşul cel mai iubit de către Mântuitorul si unde a săvârșit cele mai multe minuni;
aici vom putea vedea ruinele Sinagogii şi a casei unde a fost vindecată soacra Sf. Petru.
Cazare şi cină la hotel în zona Tiberias/ Nazareth.
 Ziua 4.
Nazareth – Haifa – Ein Karem - Bethleem
Mic dejun. Plecam spre Haifa unde vedem panoramic frumoasele grădini suspendate Bahai și Biserica Stella Marris (grota prorocului Ilie Tezviteanul).
Ne oprim apoi Cezareea, locul unde Corneliu a fost botezat și de unde Sf. Pavel a plecat la Roma. Deplasare la Ein Karem, patria Sfântului Ioan Botezătorul. Aici vizităm Biserica si locul unde s-a născut ”cel mai mare Om născut dintr-o femeie” şi Izvorul Sfintei Fecioare Maria locul întâlnirii Fecioarei Maria cu vara sa Elisabeta.
După amiază vom merge în Bethleem unde vom vizita Biserica Ortodoxă a Naşterii Domnului, ce adăposteşte Peştera în care s-a născut Domnul Iisus Hristos şi icoana făcătoare de Maicii Domnului numită “Betleemita” sau “Apărătoarea Bethleemului”; de aici la proximativ 500m se află Grota Laptelui, unde potrivit traditiei era adăpostită Maica Domnului cu Pruncul, în noaptea în care Dreptul Iosif a primit poruncă de la înger să părăsească Betleemul si să fugă în Egipt.
Cazare şi cină la hotel în Bethleem
 Ziua 5.
Ierusalim : Muntele Măslinilor – Via Dolorosa
După micul dejun vom merge în Ierusalim, numit și Orașul Păcii, pe Muntele Măslinilor, unde ne vom vizita: Mănăstirea Ortodoxă a Înălţării Domnului ce amintește de Înălțarea Domnului la cer și unde avem prilejul de a vedea locul unde a fost găsit pentru a doua oară capul Sf.Ioan Botezatorul;
Mănăstirea Pater Noster, loc unde potrivit tradiției Mântuitorul i-a învăţat pe ucenicii Săi Rugăciunea Domnească „Tatăl nostru”; Mănăstirea „Dominus Flevit” („Domnul a plâns”) zidită în formă de lacrimă, pe locul unde Mântuitorul Iisus Hristos a plâns lipsa de pocăință a celor din Cetatea Sfântă dar a deplâns și soarta pe care o va avea Ierusalimul;
Grădina Ghetsimani cu Biserica Naţiunilor ridicată pe locul în care Mântuitorul s-a rugat înainte de a fi prins;
Biserica Mormântul Maicii Domnului unde vom coborî cele 48 de trepte până la Mormântul Fecioarei Maria şi Grota Trădării, grota unde a fost închis Iisus înainte de judecată.
Facem o vizită în zona evreiască a Sfintei Cetăti la Zidul Plângerii.
Vom intra în Cetatea Sfântă a Ierusalimului pe poarta Sf. Ştefan.
Parcurgem pe jos Via Dolorosa (Calea Crucii), cu cele 14 opriri ale Mântuitorului Iisus Hristos, ajungând la Biserica Sf. Învieri în care vom vedea toate locurile sfinte: Golgota, Piatra Ungerii, Sf. Mormânt, locul unde s-a aflat Sf. Cruce, etc).
Spre seară vizităm Biserica Aşezământului Românesc de la Ierusalim.
Cazare si cină la hotel în Bethleem.
 Ziua 6.
Bethleem–Valea Iordanului– Muntele Nebo- Madaba - Aqaba
Mic dejun. Ne îndreptăm către Ierihon-cel mai vechi oraș din lume, de unde vom avea o privire panoramică asupra Mănăstirii Carantania de pe Muntele Ispitirii.
Ne vom opri la biserica ortodoxă-grecească din Ierihon unde vom vedea Dudul lui Zaheu.
Apoi ne îndreptăm spre valea Iordanului și vom vizita locul botezului lui Iisus;
în apropiere este Mănăstirea Sf. Gherasim locul unde Maica Domnului a poposit în drumul spre Egipt. Vom intra pe teritoriul Iordaniei si ne continuăm turul spre Muntele Nebo, unul din cele mai venerate locuri sfinte ale Iordaniei de unde Moise a văzut pământul făgăduinței și de unde ne vom bucura de o panoramă spectaculoasă asupra Văii Iordanului și a Mării Moarte.
La final de program ne oprim în Madaba - “Orașul Mozaicului”, unde principala atracție este Biserica Greco–Ordodoxă Sf. Gheorghe și harta din mozaic a Ierusalimului și a Pământului Făgăduinței: reprezentarea grafică conține două milioane de bucăți viu colorate ce ilustrează dealuri, văi, oraşe dar și Delta Nilului.
Seara sosire si cazare in Aqaba.
 Ziua 7.
Wadi Rum
Mic dejun. Avem timp liber la dispoziție, pe care îl putem petrece după bunul plac.
Vă propunem, un program opţionla : aventură în deşertul Wadi Rum, supranumit de localnici Valea Lunii.
Locul oferă prijelul de a ne plimba prin deșert cu o mașină de teren și a admira peisajul selenar.
La finalul periplului de două ore, beduinii ne vor aștepta cu ceai proaspăt și plin de arome.
Dupa aventura in desert vom descoperi o altă latură surprinzătoare a Iordaniei - statiunea Aqaba, aflata în însoritul golf al Mării Rosii, unde clima este tot timpul blândă.
Orasul încârcat de istorie oferă o priveliște de vis, cu munți pitorești și mare azur și îmbie anual o mulțime de turiști. Este destinația perfectă pentru cei dornici să facă plajă, să practice sporturi nautice sau să exploreze apele Mării Rosii, populate cu sute de specii de corali, bureti si pesti multicolori.
După o zi plină de surprize, ne retragem la hotel pentru odihnă. Cazare si cina.
 Ziua 8.
Aqaba – Bucureşti
Mic dejun. Ne îndreptăm către Aeroportul din Aqaba pentru formalitățile vamale și îmbarcare pentru zborul către Bucureşti.
Trebuie să vezi
Bethleem
Bethleem (casa pâinii, traducere din ebraică) este situat la 10 km sud de Ierusalim, avnd jumătate dintre locuitorii orașului creștini, jumătate musulmani.
Biserica Nașterii Domnului este cea mai veche biserică creștină din Tara Sfântă, ridicată din ordinul împăratului Constantin deasupra peșterii Nașterii Mântuitorului.
Forma actuală datează dintre anii 527-565.
În prezent, biserica este sub trei jurisdictii: armeană, romano-catolică și greco-ortodoxă. În Grota Nașterii, locul nasterii Mântuitorului este marcat cu o stea de argint cu 14 colțuri dăruită în 1717 de domnul Țarii Românești, Nicolae Mavrocordat.
Steaua, montată pe o placă de marmură albă, poarta o inscriptie în latină care se traduce: Aici a fost născut Iisus Hristos de către Fecioara Maria.
În apropiere de Biserica Nasterii se află Grota Laptelui: aici, conform tradiției, s-a refugiat Sfânta Familie după nașterea lui Iisus din fața furiei lui Irod, până la fuga în Egipt.
Ierusalim
Ierusalimul considerat oraș sfânt pentru credințele iudaică, creștină și musulmană. numără astăzi aproximativ 800.000 locuitori cu o zbuciumată istorie antică și medieval.
În centrul Ierusalimului se înalță Muntele Templului. Aici se află Zidul Plângerii, principalul loc sacru al evreilor, și Moscheea Al Aqsa cu sanctuarul islamic Cupola Stâncii.
În partea de nord a orașului vechi se află Biserica Invierii, cel mai sfânt loc de pe pământ pentru creștini, cu mormântul lui Iisus Hristos.
Biserica Sfântului Mormânt: Initial a fost construită în secolul IV de Împărăteasa Elena, iar cruciații au construit Biserica actuală pe temelia celei vechi în sec al XI lea.
Aici sunt adăpostite mai multe locuri importante cum ar fi: Mormântul Domnului, Golgota, Piatra Ungerii (lespede de piatra roșie, pe care Mântuitorul a fost așezat la coborârea de pe Cruce), peștera în care Împărăteasa Elena a descoperit Crucea Domnului, altarul ce amintește de locul unde Mântuitorul a fost dezbrăcat de hainele Sale și pironit în cuie pe Cruce.
Nazareth
Situat în partea nordică a Israelului, Nazareth este cel mai populat oraș arab din Israel, având aproximativ 80.000 locuitori.
Orasul Nazareth este descris ca fiind locul copilăriei lui Iisus Hristos, gratie acestui fapt, orașul este un centru de pelerinaj creștin.
Biserica Sf. Arhanghel Gavriil din a fost ridicată desupra izvorului considerat a fi al Fecioarei Maria și aflat în apropierea casei în care a locuit.
Apa din izvor poate fi văzută curgând în absida bisericii.
Există 18 biserici ale Bunei-Vestiri în Nazareth apartinând diferitelor confesiuni și comunități.
Biserica Catolică Buna-Vestire din Nazaret este o biserică modernă, in incinta acesteia aflăndu-se locul casei Sfinților Ioachim și Ana.
Biserica este cea mai mare biserică din orientul apropiat.
A fost construită sub formă de crin, simbolul Fecioarei Maria.
Biserica este decorată cu mozaicuri ale Fecioarei Maria donate bisericii de către comunități creștine din întreaga lume.
Petra
Oraşul din piatră din pustiul Iordaniei captează atenţia lumii întregi.
"Una dintre cele mai preţioase moşteniri culturale ale omenirii", după cum îl descrie UNESCO, oraşul a fost declarat in anul 1985 monument mondial.
Petra este situată de-a lungul poalelor muntelui Hor, întinzându-se apoi pe laterala estică a văii Arabah, cuprinsă între Marea Moartă şi Golful Aqaba.
Pe parcursul a 1,2 km, cât se întinde defileul, drumul sinuos se îngustează şi până la 5 metri, fiind din ce în ce mai răcoare.
Spre capătul defileului, drumul se lărgeşte, întâlnim alt loc de rugăciune, şi deodată piaţa centrală a oraşului oferă pelerinilor posibilitatea unui popas pentru a admira atracţia principală a Petrei: Al Khazneh sau Tezaurul.
În spectacolul său arhitectural, Al Khazneh, una dintre cele mai elaborate faţade ale mormintelor din Petra, îmbină elementele orientale cu cele de sorginte romană. Tezaurul a fost construit pentru regele nabateenilor Aretas al IV-lea, sculptarea lui durând 40 de ani.
Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii.

Contacteaza agentia

*Nume:
*Telefon:
E-mail:
*Mesaj:

Sau suna la: 031 432.43.00 ; 0744.63.05.78CATALINA TRAVEL, Bucuresti, Calea Calarasi(la intersectie cu str.Delea Veche,in bloc cu banca:BRD) Nr.175,Bloc 44, Sc 1,Ap 1,Parter,Sector 3,interfon 01. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea in tarife si alte detalii din site,doar informatiile primite in agentie. Intotdeauna informatiile din agentie au prioritate., Tel:031 432.43.00 ; 0744.63.05.78, Fax:, E-mail:;catalinatravel2@yahoo.com;office@catalinatravel.ro.

Copyright © 2009. CATALINA TRAVELTermeni si conditii

Vizitatori: 361016 din care azi: 8


GDPR si politica de protectie a datelor personale