Tel: 031 432.43.00 ; 0744.63.05.78
HOME  •  BILETE AVION  •  INFO  •  DESPRE NOI  •  CONTACT  


CONTACTEAZA-NE!Seniori si Nonseniori,Social
PELERINAJE
3 Anoptimpuri
Paste 2021
Circuite cu Autocarul
Circuite cu Avionul
Dubai
Egipt
Turcia-Vara 2021
Bulgaria-Vara 2021
Grecia-Vara 2021
Exotice: Dominicana, Mexic
Istanbul-Turism,Shopping
Sejur cu Ghid
Romania litoral-munte-Delta
Romania Balneo
Croaziere
Asigurari-Broker
Transport


LINK-URI UTILE

Politia de frontiera

Curs BNR ZILNIC

Protectia Consumatorului


INFOBROSURA

Doriti sa primiti informatii despre ofertele noastre pe e-mail?

E-mail:

Salonic-190 Euro-Circuit 5 Zile

Cod: U87Y | 1 c

190 Euro/pers/sejur(Taxe Incluse)
Data plecare: 29.04(Paste 2021); 19.05; 16.06; 14.07; 25.08.2021
Punct plecare: Bucuresti si din tara
Tara: Grecia
Durata: 5 zile
Transport: Autocar
Masa: Mic dejun
Cazare: Da
Data introducere: 1 c

Descarca oferta in varianta pentru tiparit / 4 Kb


Salonic – călătorie pentru plăcerea gustului

În această călătorie avem ocazia să descoperim:
Veliko Tarnovo - Salonic - Muntele Athos – Dion – Litochoro - Sofia
De la 125 € + 65 euro ( transport autocar)
5 zile - Autocar
DATE DE PLECARE 2021: 29.04* Paste; 19.05; 16.06; 14.07, 25.08.
PREŢUL INCLUDE
• transport cu autocar/minibus clasificat;
• 4 nopți de cazare la hotel de 3*
• 4 mic dejun;
• Tur de Salonic;
• Însoţitor din partea agenţiei pe traseu.
BONUSURI
• transferuri din țară conform programului.
• NOU! Pachet full included PELLERIN: 10 % Discount la achitarea din ţară a excursiilor opţionale 2+3 (de mai jos) pentru posesorii de Pellerin Club Card
• 5 % Discount la achitarea din ţară a excursiilor opţionale 2+3 (de mai jos)
OPȚIONAL
1. Excursie Dion si Litochoro- 30 € /pers
2. Croaziera Athos – 45 €/ pers.
3. Tur culinar in Salonic „Calatorie pentru placerea gustului” -35 €/ pers.
Pellerin:
Stii ca te numesti Pellerin atunci cand toate semnele sunt de partea ta: iti place sa calatoresti in jurul lumii, sa aduni amintiri de neuitat, astepti cu nerabdare sa vizitezi locuri inedite si te hranesti cu aventura specifica fiecarui loc nou pe care il descoperi.
Iar daca am aflat ca esti un calator veritabil, atunci inseamna ca meriti cu desavarsire sa faci parte din clubul Pellerin, concept creat special pentru tine. Intotdeauna Pellerin-ul se va intoarce din calatoriile sale mai bogat.
Pellerin Club Card este un card nominal care se achizitioneaza contra cost (25 euro) si vine in intampinarea ta cu o multitudine de avantaje si facilitati acordate pentru circuitele cumparate, dar si beneficii oferite de partenerii nostri, in tara.
NU SUNT INCLUSE ÎN PREŢ
• Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, taxe de oraș* plătibile la hotel, alte taxe şi cheltuieli personale.
• Excursiile opționale pentru minim 30 de persoane.
SUPLIMENTE & REDUCERI
• Supliment de single 95 €;
• Reducere a 3-a persoana în cameră 15 €.
• Reducere copil 6-12 ani - 25 €, pentru cazare în cameră dublă cu 2 adulţi.
TREBUIE SĂ VEZI
Dion – oraşul lui Zeus
Unul dintre cele mai importante centre religioase din Grecia antică, Dion era un loc sacru pentru cultul lui Zeus, iar apropierea de Muntele Olimp nu este întâmplătoare.
Oraşul a devenit centrul religios al vechilor macedoneni, dedicat venerării lui Zeus, situat la poalele Muntelui Olimp.
Aici, Alexandru cel Mare a oferit sacrificii zeilor, chiar înainte de a porni în expediția sa spre Asia.
Situl arheologic de la Dion a fost descoperit inca din anul 1928 şi cuprinde un templu închinat lui Zeus, alte temple mai mici dedicate zeiţei Demeter si zeiţei Isis (zeiţa egipteana preferată de Alexandru cel Mare), un teatru roman şi un teatru grec, case, ateliere, magazine si clădiri pubice.
Biserica Sf. Dumitru - Salonic Este principala biserică dedicata acestui sfânt, care este ocrotitotul orașului. Biserica actuală în care se află moaștele Sfântului Mucenic Dimitrie a fost construită la puțin timp de la incendiul bisericii ridicate de guvernatorul Leontie, din anii 626-634.
A fost transformată în moschee în anul 1493 și redată cultului creștin în 1912.
În ziua de 26 octombrie, în Salonic se organizează pelerinaje și procesiuni la sfintele sale moaște. Punctul culminant al sărbătorii îl constituie deschiderea raclei în care sunt păstrate cinstitele moaște ale Sfântului Dimitrie.
Racla este așezată în partea stângă a naosului, într-un mic paraclis din marmură și împodobit cu fresce din viaţa sfântului.
NOU!! Transferuri către Autogara Centrală Memento Bus din:
Oras ///// Tarif/sens/pers.
Ploiesti 7 €
Campina 10 €
Sinaia 10 €
Brasov 15 €
Constanta 15 €
Medgidia 15 €
Cernavoda 15 €
Fetesti 15 €
Galati 15 €
Braila 15 €
Focsani 15 €
Ramnicu Sarat 15 €
Buzau 12 €
Pitesti 10 €
Slatina 15 €
Craiova 15 €
Rm. Valcea 15 €
Iasi 20 €
Piatra Neamt 20 € Bacau 20 €
Roman 20 €
Adjud 20 €
Barlad 20 €
Vaslui 20 €
Targu Mures 20 €
Cluj Napoca 25 €
Sibiu 20 €
Grup minim 35 pers.
Program
 Ziua 1.
București – Veliko Tarnovo - Salonic
Călătoria noastră începe din cea mai modernă autogară din România - Autogara Centrală - București, la ora 6.30 dimineața. Tranzitam Bulgaria.
Nici nu ne-am obișnuit cu verdele dealurilor bulgărești care domină peisajele când ajungem la Veliko Târnovo “Orasul Tarilor”, fosta capitala a Bulgariei Medievale.
Orașul pare desprins din cărțile de povești, așa că, decidem să îi explorăm farmecul. Fosta Capitală Bulgară ne întrece toate așteptările: Cetatea Tsarevo domină înălțimile, iar în oraș ne încântă străduțele și casele cu aerul lor medieval.
Cafenele și restaurante primitoare ne fac cu ochiul la fiecare colț de stradă. Aici se află Monumentul Asăneștilor, Casa Sarafkina – Muzeul Etnografic, Catedrala din Veliko Tarnovo, Biserica Fortificată a celor 40 de Sfinți Martiri, Biserica Sfinților Petru și Pavel. Timpul însă ne obligă să fim mai expeditivi, așa că facem un tur frugal, sperând să mai avem drum pe aici ca să revedem orașul în tihnă.
Ne întoarcem la autocar, și continuăm periplul Balcanic.
Ne continuăm drumul spre Salonic.
Seara sosire şi cazare la hotel în Salonic.
 Ziua 2.
Thessaloniki– pe urmele lui Alexandru cel Mare
Kalimera! (Bună dimineața!).
Dupa un micul dejun incepem turul nostru in capitala Madeconiei - Salonic (Thessaloniki), o metropola frematând de viaţă situată pe malul Mării Egee.
La un capăt al promenadei de pe ţărm se află o statuie impunătoare a lui Alexandru cel Mare, a cărui soră vitregă a dat numele oraşului.
Aceasta s-a căsătorit cu regele Kassandros, care a întemeiat oraşul.
Salonicul este aşezat pe Via Egnatia, impresionantul drum care lega Roma de avanpostul său rasaritean din Byzantium (viitorul Constantinopol).
Strada prinicipală din prezent se numeste tot Egnatia. La mică distanţă de această arteră vei descoperi Arcul lui Galerius, ridicat de împăratul Galerius în anul 303 pentru a-şi comemora victoria asupra perşilor.
În apropiere se ridică semeaţă Rotonda, despre care se crede că a fost construită pentru a deveni mausoleul lui Galerius, deşi nu a servit niciodată acestui scop.
De-a lungul timpului a fost folosită şi ca bisericş si ca moschee, iar astăzi adăposteste ocazional expoziţii de artă. Ne îndreptăm privirea spre mare şi zărim silueta zveltă a Turnului Alb, cel mai fotografiat monument din Salonic.
Pe vremuri era denumit Turnul Însângerat, din cauză că fusese folosit drept închisoare şi loc de execuţii.
În prezent se află aici un Muzeu Bizantin care reuneşte o mulţime de obiecte bizantine, inclusiv mozaicuri, bijuterii şi icoane.
Asigură-te că urci până pe acoperiş, de unde poţi admira fumoasa panoramă a ţărmului din Salonic.
Moment de răgaz (timp liber) :
Încercaţi cu încredere produsele de patiserie şi neapărat savuraţi un Caffé Frappé , o băutură rece, facută din cafea instant.
Originar din Grecia, Frappe-ul a devenit popular după cel de-al II-lea razboi mondial, atunci când ideea de a ieţi în oraş să bei o cafea a început să prindă contur. Cafeaua este amestecată cu zahăr şi este agitată cu ajutorul unui shaker sau al unui mixer manual.
Procesul durează un minut, conţinutul este apoi turnat în pahar peste care se adaugă gheaţă, apă rece şi lapte.
După ce ne-am delectat cu delicioasa băutură ne îndreptăm paşii spre Biserica Sf. Dumitru – cea mai mare biserică din Grecia, cu hramul sfântului protector al oraşului.
Clădirea a fost reconstruită în 1917, în urma unui incendiu care a devastat oraşul, fiind ridicată pe locul în care romanii l-au ucis pe Sfântul Dimitrios în anul 305, pentru refuzul de a renunţa la credinţa lui.
După amiază vă propunem opţional, un tur culinar inedit – “Călătorie pentru plăcerea gustului”.
Vă invităm alături de noi să gustăm din savorile greceşti începând cu tzatziki, măsline, bougatsa, rulouri delicioase umplute cu spanac, brânză sau carne tocată, si continuând cu fructeşe de mare proaspete garnisite cu celebra salată grecească asezonata cu ulei de măsline şi pudrată cu oregano, şi toate savurate alături de un pahar de ouzo.
În general, preparatele grecești sunt caracterizate de folosirea ingredientelor proaspete, naturale, bogate în nutrienți și sărace în grăsimi animale.
Mâncărurile sunt gătite după rețete tradiționale, transmise din generație în generație.
Fiind formată din insule incredibile și ape bogate în viață marină, Grecia este cunoscută pentru abundența și bogăția preparatelor cu fructe de mare, iar portul Salonic este locul ideal pentru a le degusta.
Trecem prin piețele de la Modiano și Kapani, printre tarabe cu pește prospăt și grămezi de măsline suculente din sortimente variate. Continuăm pelerinajul gastronomic spre Piața Athonos, împânzită de taverne în stil vechi.
Acestă piață este locul perfect pentru un festin grecesc autentic.
Iar pentru ca aventura culinară să fie completă, trebuie neapărat să vizităm și buticurile cu dulciuri din Salonic, pentru a degusta siropiasta, un desert însiropat, apărut în Grecia în 1920.
Tot de aici putem cumpăra ceva dulce și pentru cei de acasă.
Seara ne întoarcem la hotel pentru cazare.
 Ziua 3.
Salonic – Croaziera Athos
Mic dejun. Program liber în Salonic sau excursie opţională la Ouranoupoli, lângă Sfântul Munte Athos, cel mai important complex de mănăstiri ortodoxe din Grecia.
Odată ajunşi aici ne îmbarcăm pe un vas de croazieră (aprox. 2 h 45 min.) pentru a admira de pe mare 8 din cele 20 de mănăstiri şi schitul Sfânta Ana.
La întoarcerea în port mai avem puţin timp liber pentru o mică bălăceala în apele turcoaz ale Mării Egee. Seara întoarcere la Salonic pentru cazare la acelaşi hotel.
 Ziua 4.
Salonic – Dion – Muntele Olimp
Mic dejun. Azi vă propunem o excursie opţională la Dion, oraşul lui Zeus şi unul dintre cele mai importante centre religioase din Grecia antică.
Dion era un loc sacru pentru cultul lui Zeus, iar apropierea de Muntele Olimp nu este întâmplătoare.
Oraşul a devenit centrul religios al vechilor macedoneni, dedicat venerării lui Zeus, situat la poalele Muntelui Olimp.
Aici, Alexandru cel Mare a oferit sacrificii zeilor, chiar înainte de a porni în expediția sa spre Asia.
Situl arheologic de la Dion a fost descoperit inca din anul 1928 şi cuprinde un templu închinat lui Zeus, alte temple mai mici dedicate zeiţei Demeter si zeiţei Isis (zeiţa egipteana preferată de Alexandru cel Mare), un teatru roman şi un teatru grec, case, ateliere, magazine si clădiri pubice.
Oraşul vechi era înconjurat de un zid de apărare, avea străzi pavate cu piatră şi sisteme de alimentare cu apă si canalizare.
Continăum expediția spre satul tradițional Litochoro , numit şi Orăşelul de piatră, priniciplala poarta de acces spre vârfurile Muntelui Olimp: Skala (2866 m) şi Mytikas (2918 m), şi spre Cada lui Zeus .
Litochoro este un labirint de străduţe înguste şi pietruite, trasate printre casele tradiţionale cu porţi vechi din lemn, ferestre arcuite şi acoperişuri vin colorate.
În orice parte a oraşului te-ai afla, peisajul abundă în culorile vii ale locuinţelor îmbinate cu verdele pădurilor şi albastrul cerului.
Aici se află un monument închinat luptătorilor pentru libertate in războiul din 1878, edificiu situat în pacul Katounia care mai adăposteşte un Centru multicultural şi un muzeu de folclor.
Străbătând oraşul pe străzile sale, descoperi pieţele tradiţionale Platanos, Horostasi si Naftikon şi două biserici importante: Agios Nikolaos, în centru şi Agios Dimitrios în partea de nord.
Moment de răgaz (timp liber) :
După ce am aflat multe poveşti din lumea antică şi ne-am plimbat pe frumoasele străduţe din oraş… a venit şi ora prânzului “ a la grec”.
Într-o ambianţă prietenoasă şi relaxantă treceţi pragul unei taverne situate chiar în centrul oraşului şi savuraţi din preparatele locale : o delicioasă supă de legume servită cu o felie de pâine locala şi tyrokafteri (brânză Feta fierbinte şi uşor picantă) dar şi celebrele figărui greceşti -soufvlaki.
Gustaţi Mythos, un sotiment de bere foarte apreciat de către localnici dar puteţi savura şi un pahar de ouzo sau retsina.
Dacă toate acestea vi se par banale… vă vindem un pont… încercati preparatele internaţionale precum paste şi pizza… acestea nu vor avea gustul cunoscut… grecii le prepară în felul lor oferindu-le o personalizare aparte.
Pastele sunt amestecate cu smântână, iaurt grecesc, oregano sau busuioc iar din reţeta de pizza nu va lipsi niciodată brânza Feta.
Seara întoarcere în Salonic pentru cazare la acelaşi hotel.
 Ziua 5.
Salonic - Sofia - Bucuresti
Mic dejun. Antio, ta leme sindoma!...! (La revedere, ne revedem curând...!) Lasăm în urmă frumoasele locuri pe care le-am vizitat si ne indreprtam spre tara.
Mai intai traversam Bulgaria si ne oprim pentru o scurta vizita in capital acesteia – Sofia.
Aici pasim in impunatoarea catedrala Alexander Nevschy, ridicata in stil neobizantin in perioada 1904-1912 pentru a sărbători eliberarea de sub dominația otomană. Cupola are o înălțime de 45 m, iar turnul clopotniței o înălțime de 53 m.
Interiorul este decorat cu marmură italiană policromă iar la baza cupolei este înscris cu litere de aur textul rugăciunii Tatăl nostru.
Ne continuăm traseul spre Bucuresti unde ajungem în cursul serii.
BINE DE ŞTIUT
• Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării.
Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
• Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
• Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
• Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru Grecia.
• Obiectivele din tururile panoramice cu autocarul se vizitează doar pe exterior.
• Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
• Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.);
în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
• Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
• Pentru călătorie sunt necesare fie cartea de identitate, fie paşaportul valabile 6 luni de la data întoarcerii în ţară
DETALII TRANSFERURI
• Pentru transferurile din tara turiştii sunt rugaţi să se prezinte la locul de intilnire cu cca 15- 30 min. înainte de ora comunicată.
• Dacă turiştii se îmbarcă dintr-o altă localitate decât Bucureşti, aceştia trebuie să informeze cu minim 15 zile înainte de data plecării agenţia la care s-au înscris.
Ȋnscrierile cu mai puţin de 15 zile înainte se vor face numai în funcţie de capacitatea mijlocului de transport utilizat.
• Transferurile CONTRA COST sunt reconfirmate cu 2 - 3 zile înainte de plecare şi pot fi LIMITATE în funcţie de capacitatea maximă a mijlocului de transport utilizat (4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri).
Sunt garantate pentru minim 4 persoane.
A ///// B ///// C ///// D
A=PELLERIN PLUS
B=BEST DEAL Reducere 85 €
C=PROMO Reducere 60 €
D=STANDARD + Reducere 40 €
A=195 € + 65 € (transport autocar/minibus)
B= 125 € + 65 € (transport autocar/minibus)
C= 140 € + 65 € (transport autocar/minibus)
D= 160 € + 65 € (transport autocar/minibus)
PRET DE PERSOANA IN CAMERA DUBLA
A
 Ofertă valabilă pentru primele locuri în autocar;
 GRATUIT -PELLERIN CLUB CARD.
 GRATUIT excursie la Dion şi Litochoro
 Tarif disponibil şi în varianta de transport individual (include serviciile de cazare şi asistenţă turistică locală);
 ATENŢIE! LOCURI LIMITATE!
B
 Ofertă valabilă pentru ultimele locuri în autocar;
 Nu se acceptă modificări sau anulări.
 Nu se cumulează cu alte reduceri;
 ATENŢIE! LOCURI LIMITATE!
C
 Tarif disponibil şi în varianta de transport individual (include serviciile de cazare şi asistenţă turistică locală);
 Nu se cumulează cu alte reduceri;
 ATENŢIE! LOCURI LIMITATE!
D
 Oferta este valabilă până la 31.01.2020.
 Tarif disponibil şi în varianta de transport individual (include serviciile de cazare şi asistenţă turistică locală);
 Nu se cumulează cu alte reduceri;

SUPLIMENTE & REDUCERI • Supliment de single 95 €
• Reducere a 3-a persoană în cameră 15 €.
• Reducere copil 6-12 ani - 25 €, pentru cazare în cameră dublă cu 2 adulţi
CLUB CARD PELLERIN
Știi că te numești Pellerin atunci când toate semnele sunt de partea ta: iți place să călătorești în jurul lumii, să aduni amintiri de neuitat, astepți cu nerăbdare să vizitezi locuri inedite și te hrănești cu aventura specifică fiecărui loc nou pe care îl descoperi.
Iar dacă am aflat ca ești un călător veritabil, atunci înseamnă că meriți cu desăvârșire să faci parte din clubul Pellerin, concept creat special pentru tine.
Întotdeauna Pellerin-ul se va întoarce din călătoriile sale mai bogat.
Pellerin Club Card este un card nominal care se achiziționează contra cost (25 euro) și vine în întâmpinarea ta cu o multitudine de avantaje, încă de la început: reduceri pentru asigurări (medicală/storno sau bagaje), la facilitati acordate pentru circuitele cumparate, dar și beneficii oferite de partenerii noștri, în țară.
INFORMAŢII PARTE DIN CONTRACT:
Derulare program:
• Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru ţările tranzitate.
• Hotelurile folosite in programele de circuite culturale sunt hoteluri standard. In fiecare program sunt nominalizate unitatile de cazare utilizate in sezonul precedent.
Lista cu hotelurile confirmate pentru o anumita data de plecare din sezonul curent, va fi nominalizata cu 14 zile inainte de plecare. Orice modificare aparuta ulterior va fi notificata in timp util.
Hotel utilizat ȋn sezonul 2020:
 Hotel Aegeon 3*
*Ȋn sezonul actual, se va opta pentru aceleaşi hoteluri sau unele similare.
• Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
• Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.);
în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu
• Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune.
Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
Preturile afisate in program sunt informative.
Modificari şi anulări:
• Preţul este calculat pentru un grup minim de 35 de persoane.
• Pentru grupuri de peste 35 de persoane se vor folosi autocare clasificate.
• Pentru grupuri mai mici de 35 de persoane se vor folosi minibusuri adapatate ȋn funcţie de numărul final de participanţi.
• Pentru neȋntrunirea numărului minim de participanţi, agenţia oferă celor ȋnscrişi, ȋn caz de anulare, variante pentru mutarea pe o altă dată de plecare a aceluiaşi program sau pe un alt program disponibil ȋn portofoliul său, cu o dată de plecare apropiată.
Această informare referitoare la ȋntrunirea / neȋntrunirea grupului, va fi comunică cu cel putin 21 de zile inainte de data călătoriei efective.
• Ȋn cazul reprogramării pe un alt program sau altă dată de plecare, agenţia garantează rezervările pe noua variantă pentru un interval de 72 de ore. După acest termen, locurile vor fi eliberate automat de către sistem. Recomandăm confirmarea ȋn scris pentru această modificare, ȋn termenul menţionat.
• Ȋn caz de reprogramare, alocarea numerelor de ordine ȋn autovehicul se va face ȋn funcţie de disponibilitatea pe noul program / data de plecare.
GHIZI ŞI PROGRAME OPTIONALE:
• Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
• Obiectivele din tururile panoramice cu autocarul se vizitează doar pe exterior.
• Agenţia recomandă achitarea excursiilor opţionale din ţară pentru a beneficia de Discount. Ȋn cazul disponibilităţii, unele excursii opţionale se pot achita şi ȋn timpul derulării programului, ghidul fiind obligat să elibereze chitanţa.
• Pentru sumele colectate de catre ghid, in numele turistului, pentru achitarea diferitelor biletele de intrare la obiective / bilete de vaporas / feribot, clientul va primi tichetele locale.
DOCUMENTE DE CALATORIE:
• Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice.
Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării.
Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
• Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat;
adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
• Pentru călătorie sunt necesare paşaportul / cartea de identitate valabile 6 luni de la data întoarcerii în ţară.
* Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii.

Contacteaza agentia

*Nume:
*Telefon:
E-mail:
*Mesaj:

Sau suna la: 031 432.43.00 ; 0744.63.05.78CATALINA TRAVEL, Bucuresti, Calea Calarasi(la intersectie cu str.Delea Veche,in bloc cu banca:BRD) Nr.175,Bloc 44, Sc 1,Ap 1,Parter,Sector 3,interfon 01. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea in tarife si alte detalii din site,doar informatiile primite in agentie. Intotdeauna informatiile din agentie au prioritate., Tel:031 432.43.00 ; 0744.63.05.78, Fax:, E-mail:;catalinatravel2@yahoo.com;office@catalinatravel.ro.

Copyright © 2009. CATALINA TRAVELTermeni si conditii

Vizitatori: 539067 din care azi:


GDPR si politica de protectie a datelor personale